Prestige banken

Weergegeven:
Sorteren op:

Kleurenpallet

KLEURENPALLET VOOR BANKEN EN METALEN BARSTOELEN..

 

0.00 x 0.00 x 0.00 mm

0,00€ (Excl. btw)

Prestige banken

Prestige bank

U zult niet snel een horeca bank vinden die in stijl, comfort en uitstraling kan tippen aan de Prestige bank van Horeca Mobilier. Deze klassieke eetbank past perfect in uiteenlopende interieurs en misstaat in geen enkel restaurant, cafe of andere bedrijfsruimte. Bekijk snel het kleurenpallet voor de kleur en het materiaal van uw keuze. Desgewenst maken wij uw Prestige bank namelijk compleet op maat zodat u een unieke eye catcher voor uw onderneming binnenhaalt.

Ziet u een Prestige bank wel zitten voor uw ruimte? Bestel dan vandaag nog uw eetbank en deze wordt veelal binnen 24 uur naar u toegezonden. Heeft u afwijkende wensen of behoefte aan persoonlijk contact? Bel of mail onze vestigingen in Brussel en Antwerpen en onze medewerkers helpen u graag verder.

Prestige horeca eetbanken

Een horeca eetbank heeft enkele duidelijke voordelen in vergelijking met de traditionele stoel en tafel. Niet alleen is een bank veelal stukken comfortabeler, deze neemt ook per gast significant minder ruimte in dan een stoel. Een stoel moet immers naar achter geschoven kunnen worden om uw gasten op te laten staan. Het feit dat een bank vervolgens vast staat betekend ook dat u een efficiënte doorgang voor uw personeel door een ruimte kan creëren, zonder dat u rekening hoeft te houden met stoelen die plotseling de weg versperren.

Wanneer u de keuze voor een horeca bank gemaakt hebt, is de Prestige bank simpelweg een van de beste opties op de markt. Ongeëvenaard comfort, een goed afneembaar hygiënisch oppervlak en een verrassend lage prijs maken het een populaire keuze bij zowel grote als kleine horeca ondernemers.

De voordelen van een Prestige bank

Naast de standaard voordelen van een horeca bank in vergelijking met een stoel, stelt de Prestige bank uw gasten in staat kleine items zoals een tas onder de bank te plaatsen. Voor lange bezoekers is het daarnaast een pluspunt dat voeten comfortabel onder de bank weggestopt kunnen worden.

Bent u op zoek naar een afwijkende kleur of een ander materiaal voor uw Prestige bank? Dan leveren wij de bank desgewenst compleet op maat gemaakt in zowel de gewenste afmetingen als de gewenste afwerking. Zo bent u verzekerd van een horeca meubelstuk dat niet alleen in uw ruimte past, maar ook bijdraagt aan de sfeer of ambiance die u probeert te bereiken.

Een Prestige bank kopen bij  Horeca Mobilier

Wanneer u in de markt bent voor een horeca bank is de Prestige bank van Horeca Mobilier een solide keuze. Een voordelige bank die volledig naar uw wensen kan worden geproduceerd, maar tegelijkertijd verrassend voordelig is. Bestel uw Prestige bank vandaag nog via onze intuitive webshop en wij verzenden uw aankoop zo snel mogelijk. Besteld u meerdere artikelen in één keer? Dan kunt u rekenen op een interessante korting én bij een bestelwaarde van 1500 euro excl. btw of meer verzenden we uw bestelling geheel gratis.

Bestel nu direct uw Prestige bank of neem contact op met onze professionele, ervaren medewerkers in onze vestigingen in Antwerpen of Brussel. U bent welkom in onze uitgebreide showrooms, maar kunt ons ook altijd telefonisch of per email benaderen voor aanvullende informatie of advies over uw potentiële aankoop. Bezoek onze contact pagina voor onze contact gegevens.