Goedkoop restaurantmeubilair

Bent u op zoek naar trendy restaurantmeubilair aan betaalbare prijzen? Stop uw zoektocht, u moet bij Horecacenter zijn. Door ons groot aanbod aan goedkoop restaurantmeubilair toveren wij in geen tijd uw restaurant om tot een stralend klassepand.

Verrassend voordelig

Een van de belangrijkste zaken bij het uitbaten van een restaurant, is het imago dat u met uw zaak tracht uit te stralen. Hoe groot uw budget ook moge zijn, degelijk en klassevol restaurantmeubilair is daarbij cruciaal. Bij Horecacenter vindt u restaurantmeubilair in talrijke kleuren, vormen, groottes en materialen aan verrassende prijzen. Doorploeg ons uitgebreide assortiment en ontdek wat we u en uw klanten kunnen aanbieden. Schrik niet van onze voordelige prijzen en kortingen. U heeft bij Horecacenter steeds de mogelijkheid om uw goedkoop restaurantmeubilair op maat te bestellen. Op die manier kleedt u uw zaak voor de volle 100% in volgens uw specifieke wensen. Kies voor ons uitstekend goedkoop restaurantmeubilair en maak van uw restaurant een sterrenzaak.

Schitterende make-over met goedkoop restaurantmeubilair

Horecacenter is een hedendaags begrip voor goedkope interieuroplossingen in restaurants en andere horeca-aangelegenheden. Al jarenlang maken wij dromen waar. Centrale begrippen bij ons zijn kwaliteit, duurzaamheid en betaalbare prijzen. Door onze efficiënte productie en jarenlange ervaring, slagen wij erin ons kwalitatief hoogstaand restaurantmeubilair aan de meest scherpe prijzen aan te kunnen bieden. Honderden tevreden klanten gingen u daarbij al voor. Profiteer van onze twaalf maanden garantie en geef uw interieur een schitterende make-over! Bestel vandaag nog online of kom een kijkje nemen in onze omvangrijke showroom in Antwerpen.

Bekijk ons volledig assortiment goedkoop restaurantmeubilair

STOEL NORE-S -15%
..

vanaf

72,50€ 61,95€

STOEL MABEL BA16 -28%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

62,00€ 44,95€

STOEL MABEL BA21 -21%
Deze prijs bevat  de aanbevolen beschermende productbehandeling ter slijtage van het afgeven va..

vanaf

69,50€ 55,00€

STOEL OPRAH BA05 -16%
HOUTEN STOEL ZWART SKYOPTIE:DIDIM02 +€15,00NATUREEL FRAME + €7,50(MYFAIR) MET STOF +€15,00DUBBELE KL..

vanaf

71,00€ 59,99€

STOEL AG01-M02 -24%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

69,50€ 52,50€