Horeca lounge banken

Horeca lounge banken zijn onmisbare meubelstukken in een horecagelegenheid. Deze prachtige banken leveren de uitmuntende combinatie van comfort, stijl en gezelligheid. Uw gasten vallen zekerste weten voor een inrichting met deze opstelling.

Ontspanning en comfort voor uw gasten

Wanneer mensen naar een horecagelegenheid gaan, dan doen ze dat om te ontspannen en te genieten van hun vrije tijd. Het is uw taak om uw gasten een geweldige tijd te geven in uw restaurant, uw café of uw bar. Met lounge banken biedt u de beste beleving aan uw gasten. Uw gasten kunnen heerlijk ontspannen zitten. Door de rugleuning krijgt de rug optimale ondersteuning. Een lange zit wordt altijd als plezierig beschouwd, omdat de horeca lounge banken comfort op z'n hoogste niveau bieden.

Uitgebreid assortiment tegen voordelige prijzen

Ieder interieur is anders en elke horecagelegenheid heeft weer net een ander sfeertje, maakt gebruik van andere kleuren, materialen en stijlen. Wij houden met ons assortiment rekening met de verschillende uitstralingen en wensen. Daarom bieden we een brede collectie aan horeca loungebanken aan, verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen.

U kunt online ons assortiment bekijken en bestellen. Ook kunt u bij ons langskomen in de showroom. Dan kunt u zelf de meubels bekijken en uitproberen. We hebben horeca lounge banken tegen voordelige tarieven. De producten in ons assortiment zijn direct leverbaar. Zo kunt u uw inrichting via ons snel regelen.

Wilt u graag eerst advies of persoonlijke hulp bij de inrichting van uw horecagelegenheid? Onze medewerkers zijn u graag van dienst. Bel ons of stuur een e-mail. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij één van onze vestigingen.

Bekijk ons volledig assortiment horeca lounge banken

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€