Restaurant banken

Voor restaurant banken moet u bij Horeca Center zijn. Wij zijn een gespecialiseerde en ervaren leverancier op het gebied van restaurant banken. Wat voor restaurant u ook heeft, wij bieden de perfecte zit-oplossing. Bestel nu uw gewenste restaurant banken online of kom langs onze showroom in één van onze vestigingen.

Uitgebreid assortiment, goed geprijsd

Horeca Center is al jarenlang actief in de inkoop, verkoop en de productie van restaurant banken. Treinbanken, dinerbanken, cafébanken of losstaande ronde opstellingen, wij bieden het allemaal. Ook qua kleuren, uitvoeringen, stofferingen en maten heeft u een ruime keuze. Onze restaurant banken zijn volledig af te stemmen op datgene wat u wilt uitstralen.

Bekijk online ons uitgebreide assortiment. Wilt u het horeca meubilair graag met uw eigen ogen zien of wilt u persoonlijk advies? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom.

Restaurant banken: de ideale zit-oplossing

Restaurant banken bieden de onmiskenbare combinatie van een stijlvolle uitstraling, een hoge zitcomfort en een optimale gezelligheid. Daarom zijn deze zit-oplossingen favoriet in veel restaurants.

De restaurant banken hebben een aangename zitcomfort. De rugleuning zorgt voor optimale ondersteuning, waardoor een lange zit nooit als onplezierig wordt ervaren. Uw gasten kunnen lang ontspannen en genieten van hetgeen wat u te bieden heeft in uw horecagelegenheid.

Bovendien kunt u de meubelstukken volledig naar uw wensen uitkiezen. In ons uitgebreide assortiment vindt u vast wat u zoekt. Qua kleurgebruik, uitvoeringen, stoffering en uitstraling kunt u alle kanten op. Zodoende kunt u met de restaurant banken eenheid brengen in de uitstraling. Dit zorgt voor herkenbaarheid en een professionele look.

Bekijk ons volledig assortiment restaurant banken

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€