Barkrukken

Wie houdt er niet van om tijdens uw avondje uit gezellig te relaxen in de bar met een drankje? Hippe en comfortabele barkrukken zijn dan ook fundamenteel voor de ultieme barervaring. Horecacenter biedt een ruim aanbod aan barkrukken die van uw bar een eyecatcher maken. Met onze barkrukken krijgt u uw klanten vast niet meer weg van de bar.

Vakkennis inzake barkrukken

Wij trachten bij onze ontwerpen steeds stil te staan bij het uiterlijk van onze producten. Door onze jarenlange expertise op het vlak van horecameubilair garandeert Horecacenter u de nieuwste trends op het vlak van barkrukken, met kwalitatieve materialen en een uitstekende service. Bovendien doet Horecacenter dit aan voordelige prijzen, zodat u uw bar perfect kan aankleden zonder dat u daar een fortuin aan hoeft te besteden.

Barkrukken op uw maat

Barkrukken zijn niet alleen nuttig, ze dragen ook bij aan de sfeer in uw zaak. Door flitsende kleuren te combineren met metaal of hout, pas je ze aan iedere inrichting aan. Verfraai uw horecazaak met de barkrukken van Horecacenter. In ons assortiment vindt u krukken voor iedere stijl of interieur. We staan steeds open voor uw persoonlijke wensen.

Garantie

Wilt u een barkruk met of zonder rugleuning? Verkiest u metaal of hout? Bekijk ons aanbod en kies de barkruk die het best bij uw zaak past. Heeft u de barkrukken van uw dromen gevonden? Want dan niet langer. Met een paar klikken bestelt u uw gloednieuwe aankoop. Bovendien geniet u van maar liefst twaalf maanden garantie.

Bekijk ons volledig assortiment barkrukken

HOUTEN STOEL -15%
..
vanaf 72,50€ 61,95€

STOEL MABEL BA16 -22%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

62,00€ 48,50€

STOEL MABEL BA21 -19%
Deze prijs bevat €10 extra voor de aanbevolen beschermende productbehandeling ter slijtage van het a..

vanaf

72,00€ 58,50€

HOUTEN STOEL OPRAH BA05 -16%
HOUTEN STOEL ZWART SKY OPTIE: DIDIM02 +€15,00 NATUREEL FRAME + €7,50 (MYFAIR) MET STOF +€1..
vanaf 71,00€ 59,99€

STOEL AG01-M02 -24%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

69,50€ 52,50€