Horeca terrasstoelen

Met een uitgebreid assortiment aan maten en stijlen, helpen onze horeca terrasstoelen u om van het terras uw favoriet plekje te maken. U heeft de keuze uit verschillende materialen, zoals de warmte en natuurlijke elementen van houten stoelen en de eenvoud van onze kunststoffen horeca terrasstoelen die geen onderhoud nodig hebben. Deze materialen zijn steeds van een optimale kwaliteit, zodat uw horeca terrasstoelen lang meegaan en bovendien tegen een stootje kunnen.

Rustgevend terras met horeca terrasstoelen

Wat heeft u nodig voor een gezellig, goedgevuld terras, onder een stralende zon en een lekkere cocktail in de hand? Terrasmeubelen natuurlijk! Horecacenter zorgt alvast voor de gezellige inrichting van uw terras. Wij bieden eersteklas horeca terrasstoelen waardoor uw terras een aangenaam plekje om te vertoeven wordt. Overvolle terrassen verzekerd.

Scherpe prijzen

Hout, metaal of kunststof? Bij Horecacenter hebben we horeca terrasstoelen in verschillende stijlen en kleuren. Combineert u gerust met onze schitterende en betaalbare horeca terrastafeltjes. Ga voor een combinatie die bij uw horecazaak past. Bij ons vindt u zowat alles voor een aantrekkelijk en compleet terras, steeds aan de scherpste prijsjes.

Harmonieus geheel

Met ons ruim aanbod aan horeca terrasstoelen creëert u een harmonieus geheel op uw terras. Uw terras vormt immers het visitekaartje van uw zaak. Komt u gerust een kijkje nemen in de grote showroom in Antwerpen. Bovendien geniet u bij Horecacenter na de aankoop van onze horeca terrasstoelen van twaalf maanden gratis garantie. Het enige dat u dan nog nodig heeft voor een perfecte terrasdag is de zon!

Bekijk ons volledig assortiment horeca terrasstoelen

HOUTEN STOEL -15%
..
vanaf 72,50€ 61,95€

STOEL MABEL BA16 -22%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

62,00€ 48,50€

STOEL MABEL BA21 -19%
Deze prijs bevat €10 extra voor de aanbevolen beschermende productbehandeling ter slijtage van het a..

vanaf

72,00€ 58,50€

HOUTEN STOEL OPRAH BA05 -16%
HOUTEN STOEL ZWART SKY OPTIE: DIDIM02 +€15,00 NATUREEL FRAME + €7,50 (MYFAIR) MET STOF +€1..
vanaf 71,00€ 59,99€

STOEL AG01-M02 -24%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

69,50€ 52,50€