Horecameubilair

Bent u op zoek naar trendy horecameubilair voor in uw zaak? Dan bent u bij Horecacenter aan het juiste adres. In ons uitgebreid assortiment vindt u een breed aanbod aan horecameubilair zoals eethoekbanken, terrasmeubelen, café- en barstoelen. Bij Horecacenter krijgt u waar voor uw geld. De hoogstaande kwaliteit en op maat gemaakte horecameubelen die u bij ons vindt, zijn maar enkele van onze vele troeven. Zo kunt u trendy en op maat gemaakte eethoekbanken, tafelbladen en wandbanken verkrijgen, volledig afgewerkt naar uw persoonlijke stijl en afmetingen.

Horecameubilair van Horecacenter: Kwalitatief hoogstandje

Bij Horecacenter werken we uitsluitend met degelijke materialen en ervaren personeel, zodat u van de beste kwaliteit kan genieten. Uw bestelling wordt steeds binnen de 24 uur aan huis geleverd. Ook na de aankoop van uw horecameubilair kunt u steeds bij ons terecht. Wij helpen u graag verder bij vragen over onderhoud van de meubelstukken. U kunt bij ons ook terecht voor de installatie van het horecameubilair en u profiteert van een volledig jaar garantie op uw aangekochte producten.

Vernieuwend

Bij ons horecameubilair staat innovatie en elegantie centraal. Wij zijn dan ook non-stop bezig met om onze producten te verbeteren en ons aanbod te blijven uitbreiden. Zo kunnen wij u steeds de nieuwste horecatrends aan de beste kwaliteit verzekeren. Horecacenter vormt al jaren een belangrijke naam in de horecasector. Profiteer dan ook van onze expertise en neem een kijkje in onze verschillende categorieën. Creëer vandaag nog de horecazaak van uw dromen en ontdek ons ruim assortiment aan horecameubilair.

Bekijk ons volledig assortiment horecameubilair

HOUTEN STOEL -15%
..
vanaf 72,50€ 61,95€

STOEL MABEL BA16 -22%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

62,00€ 48,50€

STOEL MABEL BA21 -19%
Deze prijs bevat €10 extra voor de aanbevolen beschermende productbehandeling ter slijtage van het a..

vanaf

72,00€ 58,50€

HOUTEN STOEL OPRAH BA05 -16%
HOUTEN STOEL ZWART SKY OPTIE: DIDIM02 +€15,00 NATUREEL FRAME + €7,50 (MYFAIR) MET STOF +€1..
vanaf 71,00€ 59,99€

STOEL AG01-M02 -24%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

69,50€ 52,50€