Houten horecastoelen

De aanwezigheid van degelijke en mooi ogende stoelen zijn een onmisbaar aspect voor elk horeca-etablissement. Zitgelegenheden kunnen uw zaak maken of kraken. Zorg daarom voor eigentijdse, kwalitatieve stoelen die passen in uw interieur. Horecacenter biedt een ruim assortiment aan betaalbare, klassevolle houten horecastoelen aan. Verwen uw klanten met onze trendy houten stoelen en groei uit tot een grote naam in de horecawereld.

Authentieke sfeer met houten horecastoelen

Wilt u die kenmerkende sfeer die hout met zich meebrengt integreren in uw restaurant, hotel of café? Horecacenter heeft een groot aanbod aan houten horecastoelen die uw zaak dat tikkeltje authentieker maken. Ontdek ons assortiment met uw eigen ogen en laat deze kans niet voorbij gaan.

Waar voor uw geld

De stoel is een van de meest gebruikte meubelstukken en moet heel wat jaren meegaan. We gebruiken onze stoelen voortdurend, dus zijn ze best opgewassen tegen slijtage. U kiest daarom beter voor degelijke houten stoelen, die bovendien ook lang meegaan. De houten horecastoelen van Horecacenter bieden hier de ideale oplossing. Bij ons vindt u enkel sterke stoelen. Onze houten horecastoelen bezitten een degelijke kwaliteit met daarbovenop ook een interessant prijskaartje. U betaalt maximaal vijftig euro voor een stoel en krijgt daarbij waar voor uw geld. Profiteer van deze aanbieding en heropwaardeer uw horecazaak met onze hippe houten stoelen.

Waaier aan kleuren

Bij Horecacenter ontdekt u comfortabele houten horecastoelen in diverse kleuren en vormen. Vindt u toch niet de geschikte houten stoel voor uw horecazaak? Contacteer ons dan. Horecacenter staat steeds open voor uw persoonlijke wensen.

Bekijk ons volledig assortiment houten horecastoelen

HOUTEN STOEL -15%
..
vanaf 72,50€ 61,95€

STOEL MABEL BA16 -22%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

62,00€ 48,50€

STOEL MABEL BA21 -19%
Deze prijs bevat €10 extra voor de aanbevolen beschermende productbehandeling ter slijtage van het a..

vanaf

72,00€ 58,50€

HOUTEN STOEL OPRAH BA05 -16%
HOUTEN STOEL ZWART SKY OPTIE: DIDIM02 +€15,00 NATUREEL FRAME + €7,50 (MYFAIR) MET STOF +€1..
vanaf 71,00€ 59,99€

STOEL AG01-M02 -24%
-Frame :Massief beuken hout,donker wenge gebeitst.-Geleverd met een standaard kunststof glijnagel.-W..

vanaf

69,50€ 52,50€