Horeca stoelen en tafels

Horeca meubilair is onmisbaar in een restaurant, een bar of een andere horecagelegenheid. Gasten willen gemak en ontspanning. Met tafels en stoelen geeft u de gasten een aangename zit. Wees bij Horeca Center voor kwalitatief hoogwaardige horeca stoelen en tafels. Bekijk online ons assortiment of kom onze winkel bezoeken in één van onze vestigingen.

Horeca stoelen in uw stijl

In ons assortiment vindt u allerlei soorten stoelen. Denk hierbij aan tara stoelen, houten stoelen, metalen stoelen, kunststof stoelen, poefs en fauteuils. Voor een ongedwongen sfeer met een optimale zitcomfort bent u bij ons aan het juiste adres. Onze stoelen zijn gemaakt van de beste materialen en beloven een stijlvolle en flexibele zit.De stoelen zijn in iedere denkbare kleur en uitvoering verkrijgbaar. Zo kunt u de inrichting van uw pand helemaal in stijl maken.

Horeca tafels voor een aangename zit

Een inrichting is niet compleet zonder tafels. Een tafel is een onmisbaar meubelstuk voor restaurants, cafés en andere eetgelegenheden. Een bord op schoot of een beker vasthouden is alles behalve gemakkelijk. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan tafelmeubilair. U vindt in onze collectie mooie tafelbladen en stevige onderstellen. Zodoende kunt u uw ruimte fantastisch inrichten.

Bestel direct of krijg professioneel advies

Wilt u horeca tafels en stoelen kopen, maar wilt u eerst advies? Onze medewerkers helpen u graag verder. We zijn al jarenlang werkzaam in deze branche. Hierdoor weten wij goed wat voor u het beste is. Weet u al wat u wilt? Geef het aan ons door en wij regelen de rest voor u.

Bekijk ons volledig assortiment horeca stoelen en tafels

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€