American banken

Een authentiek Amerikaanse sfeer bereikt u met de American banken. Deze meubelstukken zijn echte klassiekers en verrijken het interieur van uw horecazaak. Horeca Center biedt u een uitgebreide collectie aan Amerikaanse banken tegen voordelige prijzen.

Breng authentiek Amerika tot leven in uw horecagelegenheid

Wie kent ze niet? De kenmerkende American banken met een sterk eigen karakter. De luxe en de hoge mate van zitcomfort straalt er van af. Hiermee is dit horeca meubilair favoriet bij veel horecaondernemers.

De banken zijn enkel of dubbel verkrijgbaar en zorgen voor een klassieke Amerikaanse uitstraling van uw restaurant, uw café of een ander soort horecazaak. Met deze meubelstukken kunt u efficiënt de ruimte inrichten, doordat de zitplaatsen optimaal gebruik maken van uw grondoppervlak. Met een kleine ruimte kunt u waanzinnig veel plek creëren zonder dat het propperig oogt.

Uitgebreid assortiment aan American banken

Kiest u voor de uitstraling, het comfort en de efficiëntie van American banken, dan zijn wij uw geschikte partner. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van deze klassieke meubelstukken. Niet alleen hebben we een standaard assortiment, het is bij ons ook mogelijk om uw meubelstuk op maat te verkrijgen.

Bij ons vindt u alle voordelen terug van een Amerikaans bankstel. Het luxe, het gemak, de stijlvolle uitstraling, wij leveren het totaalplaatje. In onze collectie vindt u verschillende soorten Amerikaanse banken in verschillende kleuren, uitvoeringen, materialen en maten. Bekijk ons assortiment online of kom langs in de showroom. In onze winkel kunt u met eigen ogen ons horeca meubilair aanschouwen. Bovendien kunt u de meubelstukken even zelf uitproberen.

Bekijk ons volledig assortiment American banken

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€