Café banken

Horeca Center is een gespecialiseerde leverancier op het gebied van café banken. Voor ieder horecagelegenheid hebben we een geschikte zit-oplossing. Bestel nu uw gewenste banken online of kom langs onze showroom in één van onze vestigingen.

De kracht van een café bank

Café banken vormen een ideale zit-oplossing voor in cafés, bars en lounge restaurants. Deze zitbanken hebben de prachtige combinatie van comfort, stijl en gezelligheid. Daarom hebben wij deze prachtige producten in ons assortiment.

Het hoge zitcomfort en de optimale ondersteuning voor de rug zorgt voor een aangename lange zit. Gasten kunnen uitgebreid kletsen en rustig genieten van een hapje en een drankje. Ontspanning en een relaxte tijd is gegarandeerd.

De café banken zijn volledig naar uw wens te kiezen of op maat te maken. Qua uitvoeringen, kleuren en stofferingen kunt u alle kanten op. Doordat u zoveel keuze heeft, kunt u consistentie aanbrengen in de uitstraling van uw horecagelegenheid. Dit zorgt voor herkenbaarheid, vertrouwen en een professioneel overkomen.

Bovendien zijn café banken buitengewoon gezellig. Dit horeca meubilair kan zodanig geplaatst worden, dat u zorgt voor een knusse en sociale inrichting. Vaak zijn café banken favoriete zitplekken voor grote groepen mensen.

Uitgebreid assortiment

Horeca Center heeft een uitgebreid assortiment aan café banken. We verkopen mooie lounge banken, wandbanken, hoekbanken en eetbanken op maat. Onze brede collectie kunt u bekijken op onze website. Wilt u het horeca meubilair graag met uw eigen ogen zien? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom. Indien gewenst geven onze medewerkers u advies.

Bekijk ons volledig assortiment café banken

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€