Wandbanken

Maak uw horecaruimte gezellig, knus en sociaal met wandbanken. Wandbanken vormen ideaal horeca meubilair voor grote groepen en het efficiënt gebruiken van de ruimte. Wilt u wandbanken kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Trendy inrichting met comfy wandbanken

Wandbanken worden met de dag populairder voor in horecapanden, zoals loungecafés en restaurant. Wandbanken zijn goed te herkennen doordat ze met de rug tegen een wand worden geplaatst. Vaak ziet u ook dat de ruggen van de wandbanken tegen elkaar staan, dit staat ook wel bekend onder de noemer treinbankjes. Een inrichting met wandbanken is ideaal voor horecagelegenheden die gericht zijn op samenzijn.

Ons assortiment aan wandbanken

De wandbanken zijn bij ons in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. U kunt met deze banken iedere inrichting bewerkstelligen. Of u nu een kleurrijk interieur wilt, een tijdloze inrichting of een vintage look, met wandbanken kunt u eindeloos combineren.

De wandbanken in onze winkel zijn gemaakt van de beste en de mooiste materialen. Het beste leer, kwalitatief hoogwaardig hout en mooi bewerkt metaal is het resultaat. De eventuele stoffering is ook prachtig en leidt tot een aangename zit.

Wandbanken kopen voor uw horeca inrichting

Wilt u graag uw inrichting verrijken met wandbanken? Bekijk ons online assortiment op de webwinkel of kom langs in onze showroom. We leveren van € 2000,- (exclusief btw) gratis uw horeca meubilair op de gewenste locatie. Heeft u vragen of wilt u eerst van persoonlijk advies voorzien worden? Bel of mail ons. We helpen u graag verder.

Bekijk ons volledig assortiment wandbanken

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€