Horeca meubilair groothandel

Ondernemend België kan rekenen op ons horeca meubilair groothandel. Voor een opfrisser van uw interieur, een volledig restyling van uw inrichting of een mooie start van uw horecapand bent u bij ons aan het juiste adres. Horeca Center is een bekende horeca meubilair groothandel. We verkopen tafels, stoelen, banken en horeca decoratie tegen voordelige prijzen.

Passende inrichting bij uw stijl

Het meubilair van uw restaurant, bar of café kunt u vergelijken met een visitekaartje. De toonzetting, het kleurgebruik en het design is van grote invloed op hoe uw gasten u beoordelen. Een armzalig bij elkaar gezet boeltje aan meubilair is alles behalve aantrekkelijk. Met horeca meubilair moet u zorgen voor een succesvolle indruk. Zorg voor stoelen, tafels, banken en decoratie in het design dat past bij wat u wilt uitstralen. In ons assortiment vindt u horeca inrichting in allerlei stijlen. Hout, metaal, kunststof, leer, aan keuze is er geen gebrek.

Horeca meubilair voor optimaal zitcomfort

Zomaar ergens een drankje doen, luxe uit eten met uw partner, of genieten van een simpel gerecht. Het zijn bijzondere momenten in uw leven, hoe eenvoudig ze ook zijn. U kunt met het juiste horeca meubilair deze momenten nog specialer maken. Maak deze momenten nog specialer met stoelen en banken die heerlijk aangenaam zitten. Een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd zeker!

Horeca meubilair groothandel voor uw inrichting

Bent u op zoek naar een mooie inrichting met optimaal zitcomfort? Wilt u het allerbeste bieden aan uw gasten? Vraag advies aan Horeca Center en krijg persoonlijke hulp. We helpen u graag verder. Ook bent u van harte welkom voor een rondleiding in onze showroom.

Bekijk ons volledig assortiment horeca meubilair groothandel

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€