Horeca meubilair in België

Heeft u een horecapand gevestigd in België? Is uw restaurant toe aan een nieuwe frisse inrichting? Bent u op zoek naar horeca meubilair in België voor u net geopende bar? Wat u ook zoekt voor uw inrichting van uw bedrijfspand, voor uw horeca inrichting bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen prachtige stoelen, tafels, decoratie en terrasspullen. Doe inspiratie op of verrijk uw ruimte met onze kwalitatief hoogwaardige meubels.

Stoelen en banken voor zitcomfort én design

Stoelen en banken vormen het visitekaartje van uw horecapand. In één oogopslag vormen gasten een oordeel over uw pand. De inrichting zet de toon. Daarom is het belangrijk om voor het juiste horeca meubilair te kiezen. Ga voor banken en stoelen die passen bij de huisstijl en hetgeen wat u wilt uitstralen. In ons assortiment vindt u tegen iedere prijs meubilair in verschillende stijlen. Naast dat onze banken en stoelen een bepaalde indruk achterlaten voor het oog, is de ervaring ook belangrijk. Ga voor meubilair met een optimaal zitcomfort en verras uw gasten!

Geschikt terras meubilair voor buiten

Heeft uw horecapand een mooi buitenterras? Of deze nu overdekt is of niet, voor geschikt horeca meubilair in Antwerpen vindt u hier vast wat u zoekt. Een terras bepaalt mede het plaatje van uw restaurant, uw bar of uw café. Kies voor stoelen en / of banken met een hoog zitcomfort, maar ook met een prachtig passend design. In onze webwinkel vindt u vast de geschikte terrastafels en terrasstoelen. En dat tegen betaalbare tarieven.

Horeca meubilair in België kopen

Weet u niet zo goed wat voor meubilair u wilt? Bent u op zoek naar iets specifieks? Onze experts op het gebied van horeca meubilair geven u graag professioneel advies. Neem contact met ons op door te bellen of te mailen. We helpen u graag verder.

Bekijk ons volledig assortiment horeca meubilair in België

OPRAH STOEL ZWART -18%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL ROOD -14%
Voor bestellingen onder  1.500,00€-excl.btw bedraagt de leveringskosten binnen België & Ned..

vanaf

69,50€ 59,95€