Horeca meubilair in Antwerpen

Wees bij Horeca Center voor kwalitatief hoogwaardig horeca meubilair in Antwerpen. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en helpen u graag verder bij al uw vragen. In onze shop vindt u allerlei soorten horeca spullen voor de inrichting van uw bedrijf. Kijk rond, doe inspiratie op, krijg professioneel advies en geniet van een prachtige inrichting.

Banken en stoelen voor optimale zitcomfort

Benut de ruimte efficiënt en kies voor een optimale inrichting met de geschikte banken en / of stoelen. Comfortabele banken en stoelen met een hoog zitcomfort zijn onmisbare elementen van restaurants, bars en andere bedrijfspanden. Niet alleen is het belangrijk dat het horeca meubilair zitcomfort biedt, maar dat het tevens past bij de stijl en het design van uw bedrijfspand. Bent u nog op zoek naar kwalitatief hoogwaardig horeca meubilair in Antwerpen? Kijk rond op onze website.

Mooi meubilair voor uw terras

Een terras is een heerlijke plek op de warme zomerdagen. Maak deze plek nog beter en aangenamer met een mooie inrichting. Met prachtige tafelbladen, goede onderstellen en passende stoelen maakt u de ruimte tot een fantastische ruimte. In onze shop vindt u allerlei soorten terrastafels en terrasstoelen tegen betaalbare tarieven.

Horeca meubilair in Antwerpen kopen

Heeft u een restaurant, een bar of een café in Antwerpen en wilt u persoonlijk geholpen worden bij de inrichting van uw bedrijfspand? U kunt ons bellen of mailen. Wij helpen u graag verder.

Bekijk ons volledig assortiment horeca meubilair in Antwerpen