Metalen horeca stoelen

Trendy metalen horecastoelen

Een stoel hoeft niet alleen comfortabel te zijn, maar moet er ook nog eens goed uitzien. Ook wanneer uw klanten nagenieten van koffie met gebak, zorgen onze stoelen voor het juiste comfort. Bij Horecacenter vindt u steeds de meest smaakvolle metalen horecastoelen aan scherpe prijsjes. Vervolledig je horecazaak en schaf vandaag nog uw persoonlijke metalen horecastoelen aan.

Op elkaar afgestemd

Horecacenter heeft een enorme keuze aan metalen horecastoelen die u in uw bar, eetplek of hotelkamer kunt gebruiken. De metalen horecastoelen zijn beschikbaar in verschillende maten. De bekleding kan naar uw wens worden aangepast en is te krijgen in diverse kleuren en motieven. U kunt ook kiezen voor een hogere rug die nog meer ondersteuning biedt. Er zijn verschillende stijlen waaruit u de stoelen kunt kiezen die het best bij u passen. Stem uw interieur volledig op elkaar af met onze bijpassende metalen eettafeltjes.

Strakke uitstraling

Onze metalen stoelen hebben een unieke, strakke uitstraling, zijn eenvoudig schoon te maken en passen in zowat elke horecazaak. Horecacenter maakt bij de productie van de metalen horecastoelen gebruik van degelijke materialen en zorgt steeds voor een piekfijne afwerking. U bent er bij ons dus alvast zeker van dat u kwaliteit krijgt voor uw geld. Profiteer vandaag nog van onze kortingen en ga naar huis met een te gekke deal. Verkiest u toch eerder het rustieke karakter van hout? Bekijk dan ook zeker onze houten horecastoelen eens. Zo vindt u de perfecte stoelen voor uw interieur.

Bekijk ons volledig assortiment metalen horeca stoelen

OPRAH STOEL ZWART -18%
Stoelen voor uw zaak komen er in alle vormen, maten en kleuren. Horeca Center heeft een selectie van..

vanaf

71,00€ 57,95€

AG01 STOEL MAT ROOD -14%
Stoelen voor uw zaak komen er in alle vormen, maten en kleuren. Horeca Center heeft een selectie van..

vanaf

69,50€ 59,95€