Ma-V: 09-18       Za: 10-17

Binnen 3-5 werkdagen geleverd

Alle Categoriëen

LISA OF TARA STOELEN

Voor mensen die op zoek zijn naar meer gesofisticeerde horecastoelen die uw zaak een klassevolle uitstraling bezorgen, hebben wij de Tara stoelen en Lisa stoelen in de aanbieding. Ontdek onze prachtige houten stoelen met stoffen of lederen bekleding en maak van uw horecazaak een sterrenzaak.

Professionele uitstraling met Lisa of Tara stoelen

Onze Tara stoelen en Lisa stoelen passen in ieder interieur. Wilt u uw zaak een professionelere uitstraling geven of wilt u een sfeer van gezelligheid creëren? Dan zijn de Tara en Lisa stoelen van Horecacenter de geschikte oplossing. Bekijk ons aanbod en profiteer van onze aanbiedingen. Koopt u een groot aantal stoelen? Dan kunt u genieten van behoorlijke kortingen.

Uitmuntende kwaliteit

Door de jaren heen kon Horecacenter naam maken als belangrijke speler op het vlak van horecameubilair. Onze Tara stoelen en Lisa stoelen bezitten dan ook een uitmuntende kwaliteit. We hechten veel belang aan een goede afwerking en leveren enkel de beste kwaliteit. U heeft steeds de keuze uit verschillende kleuren en groottes, zodat u de Tara en Lisa stoelen kan kiezen, die perfect aansluiten bij uw persoonlijkheid en interieur.

Bekoorlijk zitcomfort

Verwen uw klanten en kies voor Tara of Lisa. Onze Tara en Lisa stoelen werden ontworpen met het oog op een aangenaam zitcomfort en een esthetische uitstraling. Kortom, mooie stoelen die ook nog eens heerlijk zitten. Bestel vandaag nog en geniet van twaalf maanden garantie op uw aankoop. Bekijkt u de Lisa stoelen of Tara stoelen liever eerst nog eens van dichtbij? Dat kan in onze showroom in Antwerpen. Profiteer van onze jarenlange vakkennis en bestel vandaag nog uw Tara en Lisa stoelen. Wij stellen u niet teleur.