Ma-V: 09-18       Za: 10-17

Binnen 3-5 werkdagen geleverd

Alle Categoriëen

RESTAURANTSTOELEN

Verwen uw gasten met degelijke restaurantstoelen

Mooie, comfortabele en degelijke stoelen zijn misbaar in een goed restaurant. Verwen uw gasten met de beste restaurantstoelen. Bij Horecacenter vindt u wat u zoekt, steeds aan eerlijke prijzen. Investeer in uw klanten, u zult zien dat het zal renderen. Het zorgt voor een betere uitstraling van uw zaak en uw klanten voelen zich helemaal thuis, waardoor ze graag zullen terugkeren. Bekijk snel ons ruime aanbod en profiteer van onze te gekke kortingen.

De perfecte restaurantstoel

Al onze restaurantstoelen voldoen aan diverse eisen: hoogwaardige kwaliteit, comfortabel, functioneel en met een gezellig karakter. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan restaurantstoelen. Van strak tot gezellig, in bloot hout of bekleed met stof, bij Horecacenter vindt u altijd de geschikte restaurantstoel voor uw zaak. Onze ontwerpers zorgden naast de professionele en stevige afwerking steeds voor een aantrekkelijk, eigentijds uiterlijk. Pronk met uw restaurantstoelen en tover een glimlach op het gezicht van uw gasten.

Twaalf maanden garantie

Er is eigenlijk geen enkele reden om niet in te gaan op onze uitstekende deals. U betaalt een eerlijke prijs en krijgt een professionele kwaliteit en comfort in de plaats. Dankzij ons ruime assortiment bent u steeds verzekerd van de juiste restaurantstoel. Ontdek ons brede aanbod aan restaurantstoelen of kom langs in onze grote showroom in Antwerpen. Bestelt u voor tweeduizend euro? Dan leveren wij de restaurantstoelen kosteloos in uw restaurant. Bovendien geniet u bij Horecacenter van maar liefst twaalf maanden garantie na uw aankoop. U zult er geen spijt van hebben.