Ma-V: 09-18       Za: 10-17

Binnen 3-5 werkdagen geleverd

Alle Categoriëen

TERRAS TAFEL ALUMINIUM

Veel mensen vinden het heerlijk om in het weekend te gaan terrassen. Mooi weer is natuurlijk een pré, maar met een terrasverwarmer is het in het najaar ook prima te doen. Een lekker wijntje of een frisbiertje op zaterdagavond. Op zondag middag een lekkere zwarte koffie of een latte. Voor ieder wat wils! En zo is het ook voor de horeca eigenaren. Wanneer u op zoek bent naar terras meubilair zult u in uw hoofd hebben hoe dit meubilair er uit moet zien. Een populaire keuze is de terrastafel van aluminium. Deze aluminium terrastafels hebben een moderne en frisse uitstraling. Ze passen bij veel soorten horecagelegenheden omdat ze neutraal zijn. 

Daarnaast zijn aluminium terrastafels gemakkelijk in gebruik. Door het zware materiaal blijven ze stevig staan bij een windvlaag. Daarnaast maakt roest geen kans en is het materiaal gemakkelijk schoon te houden. Wanneer u de aluminium look eventjes zat bent, kunt u altijd afwisselen met een mooi tafelkleed. Zo heeft u meerdere mogelijkheden met terrastafels van aluminium. Terrastafels met een neutrale uitstraling zijn met allerlei soorten ander meubilair te combineren. Lekkere lounge stoelen of juist een houten bankje, met aluminium tafels kan het allemaal. In onze winkel vindt u ons aanbod van aluminium terras tafels. We hanteren lage prijzen, hoge kwaliteit en een snelle levering. Daarnaast hebben we een breed aanbod. Ook al het ander terrasmeubilair kunt u bij ons bestellen. 

Klik hier voor door naar de andere pagina’s. Zit u met vragen of heeft u opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! In onze winkel in Antwerpen kunnen we u daarnaast voorzien van professioneel advies.